Tentang Kami

Profil Perusahaan

Shenzhen JOS Téhnologi Co., Ltd nyaéta parusahaan kacida husus, diadegkeun dina 2012. parusahaan urang specializes dina rarancang, ngembangkeun, pabrik jeung pamasaran produk RF kayaning panarima nirkabel sarta modul pamancar, kadali jauh nirkabel, sistem alarm mobil, alarm imah. sistem jeung asesoris patali.

Kami ngagaduhan reputasi anu saé di langkung ti 50 nagara di sakuliah dunya sareng masih tumbuh sareng sadaya palanggan kami. pesenan OEM / ODM oge ditarima. Kami nampi pikeun nyirian merek para nasabah dina sadaya produk urang sareng urang tiasa ngabéréskeun hiji produk tina ide konsumén pikeun produk ahir anu siap dijual. Kami nyéépkeun sagala usaha pikeun nawiskeun produk kualitas sareng jasa saatos penjualan anu saé pikeun tujuan jangka panjang hubungan bisnis win-win sareng sadaya para nasabah.

Tim R&D kami anu berpengalaman sareng departemén produksi efisien khusus dina pamekaran, ngarancang sareng produksi kadali jauh panto garasi, kami parantos ngahasilkeun langkung ti 1,00 jinis produk kualitas, anu sayogi pikeun séktor anu béda sareng tiasa nyumponan rupa-rupa kabutuhan khusus para nasabah. sakuliah dunya.


Aplikasi Produk

Ngageser Gerbang kadali jauh

Gerbang otomatis kadali jauh

Ngageser panto kadali jauh

Rolling panto kadali jauh


Parabot Produksi

Detektor Frékuénsi ï¼>Papan Kontrolï¼›Spéctrum Analyzerï¼›Motorï¼>Ic burner


Pasar Produksi

Produk kami populer di Australia, Amérika Latin, Asia Tenggara, Amérika Kalér, Wétan Tengah sareng Éropa.


jasa kami

Tim jualan profésional kami bakal ngajawab patarosan konsumén 'online 24 jam;

Sadaya produk urang bakal diuji ti ngarancang jaman ka assembly ahir;

Kalayan bantosan departemén Téknis kami, Kami bakal nyayogikeun dokumén program atanapi pidéo ka para nasabah, ngarengsekeun masalah anu disanghareupan ku para nasabah dina prosés pamakean.