Warta Industri

Fungsi disumputkeun tina kadali jauh mobil.

2021-10-20
1. fungsi Pitulung
Biasana aya pola klakson dina konci mobil. Seueur jalma henteu terang naon fungsi ieu. Kanyataanna, eta boga sababaraha fungsi. Anu kahiji nyaéta fungsi pitulung. Upami anjeun mendakan aya anu ngancurkeun kendaraan anjeun. Anjeun tiasa mencet tombol ieu dina waktos ieu. Kirimkeun sinyal alarem. Upami anjeun mendakan jalma anu jahat, anjeun ogé tiasa mencét tombol ieu pikeun nelepon pulisi pikeun pitulung, dimana anjeun tiasa suksés nampi bantosan ti batur di sabudeureun anjeun. Kadang-kadang tiasa nyalametkeun nyawa sareng ngirangan tatu anu teu kahaja.

2. Pareuman kaca mobil sanggeus dipareuman
Saatos ngeureunkeun mobil sareng mareuman mesin, kuring mendakan yén jandelana hilap ditutup. Seueur supir ngan ukur terang ngahurungkeun deui sareng nutup jandéla. Kanyataanna, loba model bisa nutup jandéla ku mencét jeung nahan tombol nutup dina kenop kadali jauh! Tangtosna, upami kendaraan anjeun henteu ngagaduhan fungsi ieu, anjeun tiasa masang lifter otomatis, anu ogé tiasa diwujudkeun ku kadali jauh konci mobil.

3. Manggihan mobil di tempat parkir
Manggihan fungsi mobil Lamun mobil anjeun dina tempat parkir jeung anjeun teu bisa manggihan tempat parkir bari, Anjeun bisa mencet ieu tanduk-kawas tombol atawa tombol konci pikeun jelas ngadéngé sora mobil. Ieu ngabantosan anjeun mendakan mobil langkung gancang.

4. Otomatis muka kalapa
Aya tombol pikeun muka kalapa dina kenop kadali jauh mobil. Pencét lila tombol muka konci pikeun bagasi (dina sababaraha mobil, ganda-klik), batang bakal otomatis pop up! Upami anjeun gaduh koper ageung atanapi alit dina panangan anjeun, pencét sakedik konci mobil sareng kalapa bakal dibuka, anu saé pisan! Aya ogé kaayaan husus. Tong sieun 10,000, tapi bisi waé, upami anjeun mendakan mobil ragrag kana cai, kacilakaan mobil, sareng pantona teu tiasa dibuka, anjeun tiasa pencét tombol ieu pikeun muka bagasi kabur.

5. Buka jandela jarak jauh
Pungsi ieu hususna praktis dina usum panas. Éta tiasa ngaleungitkeun panas kana mobil anu parantos kakeunaan panonpoé panas sateuacan naék kana mobil! Hayu coba konci mobil anjeun, pencét jeung tahan tombol muka konci pikeun sababaraha detik, naha 4 jandéla bakal muka?

6. Ukur muka panto taksi

Dina sababaraha mobil, anjeun tiasa muka panto taksi ku mencét kenop kadali jauh pikeun muka panto; mencét dua kali bakal muka sadayana 4 panto. Husus, upami mobil anjeun ngagaduhan fungsi sapertos kitu, anjeun tiasa konsultasi ka toko 4S; lamun kitu, buka setélan jeung nelepon fungsi.