Produk

Pikeun PTX5V2 PTX-5 Garasi Door Jauh ngagantian 433.92MHz
  • Pikeun PTX5V2 PTX-5 Garasi Door Jauh ngagantian 433.92MHzPikeun PTX5V2 PTX-5 Garasi Door Jauh ngagantian 433.92MHz

Pikeun PTX5V2 PTX-5 Garasi Door Jauh ngagantian 433.92MHz

Pikeun PTX5V2 PTX-5 Garasi Panto Jauh Ngagantian 433.92MHz cocog sareng PTX5 PTX5V1 PTX2 GDO 6, GDO 7, GDO8, GDO9, GDO11.

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk

Pikeun PTX5V2 PTX-5 Garasi Door Jauh ngagantian 433.92MHz


1.Produk bubuka

Pikeun PTX5V2 PTX-5 Garasi Door Jauh Ngagantian 433.92mhz.

Daptar cocog PTX5V2

PTX5
PTX5V1
PTX2
GDO 6, GDO 7, GDO8, GDO9, GDO11


2.Spésifikasi produk

IC decoder

Kodeu Rolling

Frékuénsi

433.92MHz

tegangan operasi

12v A27 (kaasup batré bébas)

Ngirimkeun jarak

25-50m di rohangan terbuka

 

3. Aplikasi Produk

Ngageser Gerbang kadali jauh

Gerbang otomatis kadali jauh

Ngageser panto kadali jauh

Rolling panto kadali jauh

 

4. instruksi programming

Ngaprogram jauh ngaliwatan motor / panarima

1. Sababaraha motor garasi boga panutup plastik nu nyertakeun tombol, mangga cabut panutup ieu.

2. Pencét jeung tahan tombol bulao Door Code on motor atawa SW1 atanapi SW2 tombol dina dewan panarima (teu ngantep buka tombol ieu).

3. Pencét tombol remote anyar nu Anjeun hoyong pake pikeun ngadalikeun panto salila dua detik.

4. Leupaskeun tombol dina jauh anyar jeung dua detik. Pencét deui tombol anu sami dina jarak jauh salami dua detik.

5. Leupaskeun Code Door atanapi tombol SW ti motor / panarima.

6. Pencét tombol jauh anyar pikeun nguji operasi panto.

 

5.Mupus sadaya remotes tina motor

1. Hurungkeun kakuatan kaluar kana motor tina stop kontak kakuatan.

2. Pencét jeung tahan tombol Door Code atanapi SW1 on motor.

3. Hurungkeun kakuatan deui, bari tetep nahan tombol Door Code. LED Code Door bakal nyaangan saatos sababaraha detik pikeun nunjukkeun yén mémori parantos diberesihan.

4. Leupaskeun tombol Door Code sarta nguji jauh anjeun pikeun mastikeun eta geus dihapus sarta teu kudu beroperasi panto.

 

6.Programming jauh anyar ka Gerbang via jauh aslina

1. Nangtung dina 1-2 méter ti dewan kontrol Gerbang Anjeun.

2. Pencét tombol on jauh aslina anjeun boh muka / nutup gerbang.

3. Langsung saatos panto mimiti mindahkeun, selapkeun pin kana liang coding puseur tina jauh aslina lokasina di tengah opat tombol. Lampu LED tina jarak jauh bakal nyaangan nalika hasil dipencet sareng mastikeun cahayana bercahya sahenteuna sahenteuna 2 detik.

4. Leupaskeun pin ti jauh aslina.

5. Dina push jauh anyar jeung tahan tombol anyar Anjeun hoyong beroperasi Gerbang pikeun 2 detik.

6. Leupaskeun tombol pikeun dua detik.

7. Pencét tombol sarua deui dina jauh anyar pikeun 2 detik.

8. Antosan 10-15 detik sarta nguji jauh anyar


7.. Rincian Gambar


8. FAQ

Q1. Naha anjeun nyayogikeun OEM?

Yakin, wilujeng sumping OEM sareng DEM

 

Q2. pasar mana anjeun difokuskeun?

Urang ngalakukeun pasar global. Unggal pasar penting pikeun urang.

 

Q3. Kumaha anjeun tiasa ngajamin kualitas dina produksi masal?

bahan aslina urang bakal inspected mastikeun saméméh produksi masal jeung QC kami bakal nuturkeun nepi kualitas luyu dina prosés produksi. Sateuacan kaluar tina pabrik, urang sagemblengna boga leuwih ti 6 kali mastikeun mariksa

 

Q4. Dupi abdi tiasa gaduh sampel saméméh urutan

Mang. urutan sampel Wilujeng sumping!

 

Q5. naha anjeun kedah mésér ti kami sanes ti suppliers séjén?

Kami profésional dina jarak jauh panto garasi, jarak jauh alarem, jarak jauh mobile, jarak jauh mobil sareng panarima, papan kontrol. langkung ti 200 merek jauh anu kami tiasa nyayogikeun. Pikeun Mobil, pikeun panto garasi, pikeun panto ngojay, pikeun panto roller ...



panas Tags: Pikeun PTX5V2 PTX-5 Garasi Door Jauh Ngagantian 433.92MHz, Garasi panto jauh, Garasi panto jauh pikeun Liftmaster, Garasi panto jauh pikeun Chamberlain, Garasi panto jauh pikeun Merlin, Transmitter, Radio kontrol, Ngojay panto jauh, Rolling panto jauh, Cina, Produsén , Panyadia