Produk

Pikeun M842/M832/M844 Prolift 230T/430R Cocog Garasi Door Remote Control
  • Pikeun M842/M832/M844 Prolift 230T/430R Cocog Garasi Door Remote ControlPikeun M842/M832/M844 Prolift 230T/430R Cocog Garasi Door Remote Control

Pikeun M842/M832/M844 Prolift 230T/430R Cocog Garasi Door Remote Control

Pikeun M842 / M832 / M844 Prolift 230T / 430R Cocog Garasi Door Remote Control, éta populér di Éropa.

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk

Pikeun M842/M832/M844 Prolift 230T/430R Cocog Garasi Door Remote Control


1.Produk bubuka

Pikeun M842/M832/M844 Prolift 230T/430R Cocog Garasi Door Remote Control

M832 Daptar cocog

M832

M842

M844 Garasi Panto

230t 430r Jauh Control


2.Spésifikasi produk

IC decoder

Kodeu rolling

Frékuénsi

433.92MHz

tegangan operasi

12V A27 (kaasup batré bébas)

Ngirimkeun jarak

25-50m di rohangan terbuka

 

3. Aplikasi Produk

Ngageser Gerbang kadali jauh

Gerbang otomatis kadali jauh

Ngageser panto kadali jauh

Rolling panto kadali jauh

 

4. Gambar Rincian


5. FAQ

Q1. Naha anjeun nyayogikeun OEM?

Yakin, wilujeng sumping OEM sareng DEM

 

Q2. pasar mana anjeun difokuskeun?

Urang ngalakukeun pasar global. Unggal pasar penting pikeun urang.

 

Q3. Kumaha anjeun tiasa ngajamin kualitas dina produksi masal?

bahan aslina urang bakal inspected mastikeun saméméh produksi masal jeung QC kami bakal nuturkeun nepi kualitas luyu dina prosés produksi. Sateuacan kaluar tina pabrik, urang sagemblengna boga leuwih ti 6 kali mastikeun mariksa

 

Q4. Dupi abdi tiasa gaduh sampel saméméh urutan

Mang. urutan sampel Wilujeng sumping!

 

Q5. naha anjeun kedah mésér ti kami sanes ti suppliers séjén?

Kami profésional dina jarak jauh panto garasi, jarak jauh alarem, jarak jauh mobile, jarak jauh mobil sareng panarima, papan kontrol. langkung ti 200 merek jauh anu kami tiasa nyayogikeun. Pikeun Mobil, pikeun panto garasi, pikeun panto ngojay, pikeun panto roller ...



panas Tags: Pikeun M842 / M832 / M844 Prolift 230T / 430R Cocog Garasi Door Remote Control, Garasi panto jauh, Garasi panto jauh pikeun Liftmaster, Garasi panto jauh pikeun Chamberlain, Garasi panto jauh pikeun Merlin, Transmitter, Radio kontrol, Ngojay panto jauh, Rolling panto jauh , Cina, pabrik, suppliers