Produk

Pikeun TX4 TX3 GTX4 GTX4C 433.92MHz
  • Pikeun TX4 TX3 GTX4 GTX4C 433.92MHzPikeun TX4 TX3 GTX4 GTX4C 433.92MHz

Pikeun TX4 TX3 GTX4 GTX4C 433.92MHz

Pikeun TX4 TX3 GTX4 GTX4C 433.92MHz nyaeta Rolling kode 433.92mhz, aya casing béda pikeun pilihan.

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk

Pikeun TX4 TX3 GTX4 GTX4C 433.92MHz


1.Produk bubuka

Pikeun TX4 TX3 GTX4 GTX4C 433.92mhz

Daptar GTX4 Cocog

GTX4

GTX4C

TX3

TX4

MT4

MT4G

MT4V


2.Spésifikasi produk

IC decoder

Kodeu rolling

Frékuénsi

433.92MHz

tegangan operasi

12V A27 (kaasup batré bébas)

Ngirimkeun jarak

25-50m di rohangan terbuka

 

3. Aplikasi Produk

Ngageser Gerbang kadali jauh

Gerbang otomatis kadali jauh

Ngageser panto kadali jauh

Rolling panto kadali jauh

 

4. Gambar Rincian


5. FAQ

Q1. Naha anjeun nyayogikeun OEM?

Yakin, wilujeng sumping OEM sareng DEM

 

Q2. pasar mana anjeun difokuskeun?

Urang ngalakukeun pasar global. Unggal pasar penting pikeun urang.

 

Q3. Kumaha anjeun tiasa ngajamin kualitas dina produksi masal?

bahan aslina urang bakal inspected mastikeun saméméh produksi masal jeung QC kami bakal nuturkeun nepi kualitas luyu dina prosés produksi. Sateuacan kaluar tina pabrik, urang sagemblengna boga leuwih ti 6 kali mastikeun mariksa

 

Q4. Dupi abdi gaduh sampel saméméh urutan

Mang. urutan sampel Wilujeng sumping!

 

Q5. naha anjeun kedah mésér ti kami sanes ti suppliers séjén?

Kami profésional dina jarak jauh panto garasi, jarak jauh alarem, jarak jauh mobile, jarak jauh mobil sareng panarima, papan kontrol. langkung ti 200 merek jauh anu kami tiasa nyayogikeun. Pikeun Mobil, pikeun panto garasi, pikeun panto ngojay, pikeun panto roller ...



panas Tags: Pikeun TX4 TX3 GTX4 GTX4C 433.92MHz, Garasi panto jauh, Garasi panto jauh pikeun Liftmaster, Garasi panto jauh pikeun Chamberlain, Garasi panto jauh pikeun Merlin, pamancar, Radio kontrol, Ngojay jauh panto, Rolling panto jauh, Cina, Produsén, Pemasok