Produk

WIFI Garasi Door Controller

WIFI Garasi Door Controller dianggo pikeun damel sareng pembuka Garasi sareng ngajantenkeun tiasa dikontrol ku telepon, gampang dipasang sareng tanpa aya anu dirobih di Garasi anjeun, Ngan hiji anu ngajantenkeun garasi pinter, sareng anjeun bakal ngagaduhan fungsi ieu pikeun muka sareng nutup garasi. panto ku telepon, ku jadwal, ku sora (gawe sareng alexa & google home), status pamundut, pamundut buka / nutup recordset.
View as  
 
Salaku salah sahiji profésional Cina WIFI Garasi Door Controller pabrik jeung suppliers, urang ngajamin kuantitas badag dina pangiriman gancang. Kualitas luhur WIFI Garasi Door Controller buatan China tiasa disaluyukeun sareng harga kalapa ti pabrik urang. Sajaba ti éta, urang ogé nyadiakeun sampel sarta bulk packing.Welcome mésér produk jual panas, Garasi panto jauh, Garasi panto jauh pikeun Liftmaster, Garasi panto jauh pikeun Chamberlain, Garasi panto jauh pikeun Merlin, Transmitter, Radio kontrol, Ngojay jauh panto, Rolling remot panto, jsb. Dumasar kana prinsip kredibilitas sareng integritas, kami ngarepkeun ngajaga hubungan koperasi jangka panjang sareng para nasabah, sareng kami bakal nyayogikeun jasa anu pangsaéna pikeun mitra bisnis urang.