• Pikeun TRANSMITTER 2 PRO TRANSMITTER 4 PRO 433MHz Remote Control
  • Pikeun Iklan DOM503 DOM401 cocog Jauh Control 315MHz
  • Pikeun PTX4 433,92 MHz Gate Garasi Door Remote Control Rolling Code
  • Pikeun M842/M832/M844 Prolift 230T/430R Cocog Garasi Door Remote Control
  • Pikeun TX4 TX3 GTX4 GTX4C 433.92MHz
  • Pikeun TRANSMITTER 2 PRO TRANSMITTER 4 PRO 433MHz Remote Control
  • Pikeun Iklan DOM503 DOM401 cocog Jauh Control 315MHz
  • Pikeun PTX4 433,92 MHz Gate Garasi Door Remote Control Rolling Code
  • Pikeun M842/M832/M844 Prolift 230T/430R Cocog Garasi Door Remote Control
  • Pikeun TX4 TX3 GTX4 GTX4C 433.92MHz
  • Produk utama

    Remot panto garasi, Remot mobil, Smart Home.
  • Pasar régional

    Utamana diékspor ka Australia, Asia Tenggara, Amérika Kalér, jsb.
  • Jasa Kami

    12 Jam jasa online janten responsif dina waktosna
  • Tentang Kami

Shenzhen JOS Téhnologi Co., Ltd nyaéta parusahaan kacida husus, diadegkeun dina 2012. parusahaan urang specializes dina rarancang, ngembangkeun, pabrik jeung pamasaran produk RF kayaning panarima nirkabel sarta modul pamancar, kadali jauh nirkabel, sistem alarm mobil, alarm imah. sistem jeung asesoris patali. JOS suppliers pikeun Remote Controller, Garasi Door Jauh, Gerbang Remotes. Anjeun tiasa yakin mésér produk ti pabrik kami sareng kami bakal nawiskeun anjeun jasa saatos jual pangsaéna sareng pangiriman tepat waktu.

Kami ngagaduhan reputasi anu saé di langkung ti 50 nagara di sakuliah dunya sareng masih tumbuh sareng sadaya palanggan kami. pesenan OEM / ODM oge ditarima. Kami nampi pikeun nyirian merek para nasabah dina sadaya produk urang sareng urang tiasa ngabéréskeun hiji produk tina ide konsumén pikeun produk ahir anu siap dijual.