Warta Industri

Pangaruh jarak panto garasi.

2021-10-20
1. Transmitting kakuatan: nu leuwih gede kakuatan ngirimkeun, nu panjang jarak, tapi konsumsi kakuatan badag, sarta gampang ngabalukarkeun gangguan;
2. Narima sensitipitas: sensitipitas panarima ningkat, sarta jarak kadali jauh ngaronjat, tapi gampang diganggu sarta ngabalukarkeun misoperation atawa kaluar kontrol;
3. anteneu: Ieu adopts anteneu linier, sarta aranjeunna paralel ka silih, sarta jarak kadali jauh panjang, tapi nempatan spasi badag. Dina pamakéan, anteneu bisa elongated na straightened nambahan jarak kadali jauh;
4. Jangkungna: Nu leuwih luhur anteneu, nu panjang jarak kadali jauh, tapi tunduk kana kaayaan obyektif;

5. Blocking: The nirkabel kadali jauh dipaké ngagunakeun pita frékuénsi UHF dieusian ku nagara. Ciri rambatanna sami sareng cahaya. Ieu nyebar dina garis lempeng sarta ngabogaan difraksi leutik. Upami aya témbok antara pamancar sareng panarima, jarak kadali jauh bakal dikirangan pisan. Upami dikuatkeun Pangaruh tembok beton langkung parah kusabab diserep gelombang listrik ku konduktor.