Produk

Pikeun 433 RC-AM kadali jauh 433,92MHz
  • Pikeun 433 RC-AM kadali jauh 433,92MHzPikeun 433 RC-AM kadali jauh 433,92MHz

Pikeun 433 RC-AM kadali jauh 433,92MHz

Pikeun 433 RC-AM kadali jauh 433,92MHz nyaéta Kode Rolling 433.92mhz, éta populér di Éropa.

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk

Pikeun 433 RC-AM kadali jauh 433,92MHz


1.Bubuka produk

Pikeun 433 RC-AM kadali jauh 433,92mhz

Daptar RC-AMCompatible

433 RC-AM 433,92mhz


2.Spésifikasi produk

IC decoder

Kodeu rolling

Frékuénsi

433.92MHz

tegangan operasi

12V A27 (kaasup batré bébas)

Ngirimkeun jarak

25-50m di rohangan terbuka

 

3. Aplikasi Produk

Ngageser Gerbang kadali jauh

Gerbang otomatis kadali jauh

Ngageser panto kadali jauh

Rolling panto kadali jauh

 

4. Gambar Rincian



5. FAQ

Q1. Naha anjeun nyayogikeun OEM?

Yakin, wilujeng sumping OEM sareng DEM

 

Q2. pasar mana anjeun difokuskeun?

Urang ngalakukeun pasar global. Unggal pasar penting pikeun urang.

 

Q3. Kumaha anjeun tiasa ngajamin kualitas dina produksi masal?

bahan aslina urang bakal inspected mastikeun saméméh produksi masal jeung QC kami bakal nuturkeun nepi kualitas luyu dina prosés produksi. Sateuacan kaluar tina pabrik, urang sagemblengna boga leuwih ti 6 kali mastikeun mariksa

 

Q4. Dupi abdi gaduh sampel saméméh urutan

Mang. urutan sampel Wilujeng sumping!

 

Q5. naha anjeun kedah mésér ti kami sanes ti suppliers séjén?

Kami profésional dina jarak jauh panto garasi, jarak jauh alarem, jarak jauh mobile, jarak jauh mobil sareng panarima, papan kontrol. langkung ti 200 merek jauh anu kami tiasa nyayogikeun. Pikeun Mobil, pikeun panto garasi, pikeun panto ngojay, pikeun panto roller ...



panas Tags: Pikeun 433 RC-AM remote control 433,92MHz, Garasi panto jauh, Garasi panto jauh pikeun Liftmaster, Garasi panto jauh pikeun Chamberlain, Garasi panto jauh pikeun Merlin, Transmitter, Radio kontrol, Ngojay panto jauh, Rolling panto jauh, Cina, Pabrik, Panyadia