Produk

Pikeun 81LM 82LM 83LM Héjo Diajar Tombol 390MHz Pembuka Jauh Pintu Garasi
  • Pikeun 81LM 82LM 83LM Héjo Diajar Tombol 390MHz Pembuka Jauh Pintu GarasiPikeun 81LM 82LM 83LM Héjo Diajar Tombol 390MHz Pembuka Jauh Pintu Garasi

Pikeun 81LM 82LM 83LM Héjo Diajar Tombol 390MHz Pembuka Jauh Pintu Garasi

Pikeun 81LM 82LM 83LM Tombol Diajar Héjo 390MHz Pembuka Jauh Pintu Garasi Cocog sareng tombol Diajar Héjo 81LM 82LM 83LM 850CB 853CB 856CB 139.53879 139.53859Pikeun 81LM 80LM 82LM MHz Buka Jarak Jauh atanapi Garasi 83LM MHz

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk

Pikeun 81LM 82LM 83LM Héjo Diajar Tombol 390MHz Pembuka Jauh Pintu Garasi


1.Produk bubuka

Daptar cocog

Tombol Diajar Héjo

81LM

82LM

83LM

850CB

853CB

856CB

139.53879

139.53859





2.Spésifikasi produk

Frékuénsi

390MHz

tegangan operasi

12V A27 (kaasup batré bébas)

Ngirimkeun jarak

25-50m di rohangan terbuka

 

3. Aplikasi Produk

Ngageser Gerbang kadali jauh

Gerbang otomatis kadali jauh

Ngageser panto kadali jauh

Rolling panto kadali jauh


4. Rincian Gambar


panas Tags: Pikeun 81LM 82LM 83LM Héjo Diajar Button 390MHz Garasi Door Remote Opener, Garasi panto jauh, Garasi panto jauh pikeun Liftmaster, Garasi panto jauh pikeun Chamberlain, Garasi panto jauh pikeun Merlin, Transmitter, Radio kontrol, Ngojay panto jauh, Rolling panto jauh, Cina, Pabrikan, Panyadia