Produk

Pikeun Aksen 433.92mhz Rolling Code Garasi Door Jauh
  • Pikeun Aksen 433.92mhz Rolling Code Garasi Door JauhPikeun Aksen 433.92mhz Rolling Code Garasi Door Jauh
  • Pikeun Aksen 433.92mhz Rolling Code Garasi Door JauhPikeun Aksen 433.92mhz Rolling Code Garasi Door Jauh
  • Pikeun Aksen 433.92mhz Rolling Code Garasi Door JauhPikeun Aksen 433.92mhz Rolling Code Garasi Door Jauh
  • Pikeun Aksen 433.92mhz Rolling Code Garasi Door JauhPikeun Aksen 433.92mhz Rolling Code Garasi Door Jauh
  • Pikeun Aksen 433.92mhz Rolling Code Garasi Door JauhPikeun Aksen 433.92mhz Rolling Code Garasi Door Jauh

Pikeun Aksen 433.92mhz Rolling Code Garasi Door Jauh

Pikeun Aksen 433.92mhz Rolling Code Garage Door Remote populer di Amérika Kalér, kami ngagaduhan reputasi anu saé kusabab kualitas unggul, harga kalapa sareng jasa anu saé.

model:202

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk

Pikeun Aksen 433.92mhz Kodeu Rolling Garasi Door Jauh


1.Produk bubuka

Pikeun Aksen 433.92mhz Kodeu Rolling Garasi Door Remote pamancar.


Model cocog: Aksen Forza Silver
Punten dicatet yén jarak jauh anjeun ayeuna kedah sami sareng dicitak 'ACCENT' di payun pikeun mastikeun kasaluyuan.
Remote bisa jadi diperlukeun pikeun dipasang ku teknisi gumantung kana motor Anjeun atawa lokasi panarima / aksés.
Teu cocog sareng remotes Forza Beureum atawa Forza Blue.


2.Spésifikasi produk

IC decoder

Kodeu Rolling

Frékuénsi

433.92MHz

tegangan operasi

12v A27 (kaasup batré bébas)

Ngirimkeun jarak

25-50m di rohangan terbuka


3. Aplikasi Produk

Ngageser Gerbang kadali jauh

Gerbang otomatis kadali jauh

Ngageser panto kadali jauh

Rolling panto kadali jauh

 

4. Rincian Gambar


6. FAQ

Q1. Naha anjeun nyayogikeun OEM?

Yakin, wilujeng sumping OEM sareng DEM

 

Q2. pasar mana anjeun difokuskeun?

Urang ngalakukeun pasar global. Unggal pasar penting pikeun urang.

 

Q3. Kumaha anjeun tiasa ngajamin kualitas dina produksi masal?

bahan aslina urang bakal inspected mastikeun saméméh produksi masal jeung QC kami bakal nuturkeun nepi kualitas luyu dina prosés produksi. Sateuacan kaluar tina pabrik, urang sagemblengna boga leuwih ti 6 kali mastikeun mariksa

 

Q4. Dupi abdi tiasa gaduh sampel saméméh urutan

Mang. urutan sampel Wilujeng sumping!

 

Q5. naha anjeun kedah mésér ti kami sanes ti suppliers séjén?

Kami profésional dina jarak jauh panto garasi, jarak jauh alarem, jarak jauh mobile, jarak jauh mobil sareng panarima, papan kontrol. langkung ti 200 merek jauh anu kami tiasa nyayogikeun. Pikeun Mobil, pikeun panto garasi, pikeun panto ngojay, pikeun panto roller ...



panas Tags: Pikeun Aksen 433.92mhz Rolling Code Garasi Door Jauh, Garasi panto jauh, Garasi panto jauh pikeun Liftmaster, Garasi panto jauh pikeun Chamberlain, Garasi panto jauh pikeun Merlin, Transmitter, Radio kontrol, Ngojay jauh panto, Rolling panto jauh, Cina, Produsén, Pemasok