Produk

Pikeun BHT3 BHT-3 HT3 433.92MHz Jauh
  • Pikeun BHT3 BHT-3 HT3 433.92MHz JauhPikeun BHT3 BHT-3 HT3 433.92MHz Jauh

Pikeun BHT3 BHT-3 HT3 433.92MHz Jauh

Pikeun BHT3 BHT-3 HT3 433.92MHz Jauh populer di Australia, éta cocog sareng OL4 BOL4 OL6 BOL6

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk

Pikeun BHT3 BHT-3 HT3 433.92MHz Jauh


1.Produk bubuka

Pikeun BHT3 BHT-3 HT3 433.92mhz jauh

Daptar cocog BHT3

OL4

BOL4

OL6

BOL6


2.Spésifikasi produk

IC decoder

Kodeu Rolling

Frékuénsi

433.92MHz

tegangan operasi

12v A27 (kaasup batré bébas)

Ngirimkeun jarak

25-50m di rohangan terbuka

 

3. Aplikasi Produk

Ngageser Gerbang kadali jauh

Gerbang otomatis kadali jauh

Ngageser panto kadali jauh

Rolling panto kadali jauh

 

4.Pakét Ngawengku

â' BHT3 433.92MHZ Jauh Cocog

â'¡Baré (Pra-dipasang kana Remotes)

â‘¢ Buku Panduan

 

5. Rincian Gambar


6. FAQ

Q1. Naha anjeun nyayogikeun OEM?

Yakin, wilujeng sumping OEM sareng DEM

 

Q2. pasar mana anjeun difokuskeun?

Urang ngalakukeun pasar global. Unggal pasar penting pikeun urang.

 

Q3. Kumaha anjeun tiasa ngajamin kualitas dina produksi masal?

bahan aslina urang bakal inspected mastikeun saméméh produksi masal jeung QC kami bakal nuturkeun nepi kualitas luyu dina prosés produksi. Sateuacan kaluar tina pabrik, urang sagemblengna boga leuwih ti 6 kali mastikeun mariksa

 

Q4. Dupi abdi tiasa gaduh sampel saméméh urutan

Mang. urutan sampel Wilujeng sumping!

 

Q5. naha anjeun kedah mésér ti kami sanes ti suppliers séjén?

Kami profésional dina jarak jauh panto garasi, jarak jauh alarem, jarak jauh mobile, jarak jauh mobil sareng panarima, papan kontrol. langkung ti 200 merek jauh anu kami tiasa nyayogikeun. Pikeun Mobil, pikeun panto garasi, pikeun panto ngojay, pikeun panto roller ...



panas Tags: Pikeun BHT3 BHT-3 HT3 433.92MHz Jauh, Garasi panto jauh, Garasi panto jauh pikeun Liftmaster, Garasi panto jauh pikeun Chamberlain, Garasi panto jauh pikeun Merlin, pamancar, Radio kontrol, Ngojay jauh panto, Rolling panto jauh, Cina, Produsén, Pemasok