Produk

Pikeun MPC3 315 MHz Jauh Cocog
  • Pikeun MPC3 315 MHz Jauh CocogPikeun MPC3 315 MHz Jauh Cocog

Pikeun MPC3 315 MHz Jauh Cocog

Pikeun MPC3 315 MHz Cocog Jauh cocog sareng MPC3 MPC4 TX315 DOM503 DOM401.

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk

Pikeun MPC3 315 MHz Jauh Cocog



1.Produk bubuka

Pikeun MPC3 315 MHz Jauh Cocog

Daptar cocog MPC3

MPC3

MPC4

TX315

DOM503

DOM401


2.ADS2.Spésifikasi Produk

IC decoder

Kodeu Rolling

Frékuénsi

315MHz

tegangan operasi

12v A27 (kaasup batré bébas)

Ngirimkeun jarak

25-50m di rohangan terbuka

 

3. Aplikasi Produk

Ngageser Gerbang kadali jauh

Gerbang otomatis kadali jauh

Ngageser panto kadali jauh

Rolling panto kadali jauh

 

4.Pakét Ngawengku

â' MPC3 315MHZ Remotes Cocog

â'¡Baré (Pra-dipasang kana Remotes)

â‘¢ Buku Panduan

 

5. Rincian Gambar


6. FAQ

Q1. Naha anjeun nyayogikeun OEM?

Yakin, wilujeng sumping OEM sareng DEM

 

Q2. pasar mana anjeun difokuskeun?

Urang ngalakukeun pasar global. Unggal pasar penting pikeun urang.

 

Q3. Kumaha anjeun tiasa ngajamin kualitas dina produksi masal?

bahan aslina urang bakal inspected mastikeun saméméh produksi masal jeung QC kami bakal nuturkeun nepi kualitas luyu dina prosés produksi. Sateuacan kaluar tina pabrik, urang sagemblengna boga leuwih ti 6 kali mastikeun mariksa

 

Q4. Dupi abdi tiasa gaduh sampel saméméh urutan

Mang. urutan sampel Wilujeng sumping!

 

Q5. naha anjeun kedah mésér ti kami sanes ti suppliers séjén?

Kami profésional dina jarak jauh panto garasi, jarak jauh alarem, jarak jauh mobile, jarak jauh mobil sareng panarima, papan kontrol. langkung ti 200 merek jauh anu kami tiasa nyayogikeun. Pikeun Mobil, pikeun panto garasi, pikeun panto ngojay, pikeun panto roller ...




panas Tags: Pikeun MPC3 315 MHz Jauh Cocog, Garasi panto jauh, Garasi panto jauh pikeun Liftmaster, Garasi panto jauh pikeun Chamberlain, Garasi panto jauh pikeun Merlin, pamancar, Radio kontrol, Ngojay jauh panto, Rolling panto jauh, Cina, Produsén, Pemasok