Produk

Pikeun PTX4 433,92 MHz Rolling Code Garasi Door Remote Control
  • Pikeun PTX4 433,92 MHz Rolling Code Garasi Door Remote ControlPikeun PTX4 433,92 MHz Rolling Code Garasi Door Remote Control
  • Pikeun PTX4 433,92 MHz Rolling Code Garasi Door Remote ControlPikeun PTX4 433,92 MHz Rolling Code Garasi Door Remote Control
  • Pikeun PTX4 433,92 MHz Rolling Code Garasi Door Remote ControlPikeun PTX4 433,92 MHz Rolling Code Garasi Door Remote Control
  • Pikeun PTX4 433,92 MHz Rolling Code Garasi Door Remote ControlPikeun PTX4 433,92 MHz Rolling Code Garasi Door Remote Control

Pikeun PTX4 433,92 MHz Rolling Code Garasi Door Remote Control

Pikeun PTX4 433.92 MHz Rolling Code Garasi Door Remote Control populér di Australia, urang miboga reputasi alus ku kahadéan kualitas punjul, harga kalapa jeung layanan alus teuing.

model:115

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk

Pikeun PTX4 433,92 MHz Kodeu Rolling Garasi Door Remote Control


1.Produk bubuka

Pikeun PTX4 433,92 MHz Kodeu Rolling Garasi Door Remote Control.

PTX4 cocog sareng

PTX-4

PTX-4 pink

TX-5

 

2.Spésifikasi produk

IC decoder

Kodeu Rolling

Frékuénsi

433.92MHz

tegangan operasi

12v A27 (kaasup batré bébas)

Ngirimkeun jarak

25-50m di rohangan terbuka


3. Aplikasi Produk

Ngageser Gerbang kadali jauh

Gerbang otomatis kadali jauh

Ngageser panto kadali jauh

Rolling panto kadali jauh

 

4. instruksi programming

1. Buka casing panarima Anjeun. Tempatna di gigireun motor anjeun.

2. Dina papan sirkuit panarima, pencét tombol programming sarta ngantep éta balik (ENR, mémo, PROG, REC nurutkeun model) Lampu LED dina panarima illuminates atanapi blinks.

3. Pencét tombol dina kadali jauh anyar Anjeun pikeun 1 detik.

4. Hayu tombol balik. Lampu LED dina panarima pareum langsung atanapi dina 10 detik di handap numutkeun modél.

 

5. Rincian Gambar


6. FAQ

Q1. Naha anjeun nyayogikeun OEM?

Yakin, wilujeng sumping OEM sareng DEM

 

Q2. pasar mana anjeun difokuskeun?

Urang ngalakukeun pasar global. Unggal pasar penting pikeun urang.

 

Q3. Kumaha anjeun tiasa ngajamin kualitas dina produksi masal?

bahan aslina urang bakal inspected mastikeun saméméh produksi masal jeung QC kami bakal nuturkeun nepi kualitas luyu dina prosés produksi. Sateuacan kaluar tina pabrik, urang sagemblengna boga leuwih ti 6 kali mastikeun mariksa

 

Q4. Dupi abdi tiasa gaduh sampel saméméh urutan

Mang. urutan sampel Wilujeng sumping!

 

Q5. naha anjeun kedah mésér ti kami sanes ti suppliers séjén?

Kami profésional dina jarak jauh panto garasi, jarak jauh alarem, jarak jauh mobile, jarak jauh mobil sareng panarima, papan kontrol. langkung ti 200 merek jauh anu kami tiasa nyayogikeun. Pikeun Mobil, pikeun panto garasi, pikeun panto ngojay, pikeun panto roller ...



panas Tags: Pikeun PTX4-433.92-MHz-Rolling-Code-Garage-Door-Remote-Control, Garasi panto jauh, Garasi panto jauh pikeun Liftmaster, Garasi panto jauh pikeun Chamberlain, Garasi panto jauh pikeun Merlin, Transmitter, Radio kontrol, Ngojay jauh panto, Rolling door jauh, Cina, Produsén, Suppliers